MINÄ, nainen 48v on ykkönen = 481

Olen Nina Nummela, 48-vuotias kauppatieteiden maisteri, yrittäjä ja sijoitusalan asiantuntija. Juureni ovat Etelä-Pohjanmaalla, Kuortaneella, josta olen saanut hyvät eväät elämälle ja roppakaupalla maalaisjärkeä. Pääkaupunkiseudulle muutin vuonna -91.

Vartuin maanviljelijäperheessä Kuortaneella vanhempieni ja, jo edesmenneen, isoäitini kanssa. Kolme sukupolvea asui saman katon alla, muutaman vuoden jopa neljä, ja oli itsestään selvää, että isovanhemmista pidetään hyvää huolta. Isoäitini tuli evakkona Karjalasta, ensin talvisodan aikana ja lopullisesti Impilahden koti jätettiin jatkosodassa. Arvostan erittäin paljon veteraaneja, jotka taistelivat meille itsenäisen Suomen. Pikkuveljeni syntyi kun olin jo muuttanut pois kotoa vuonna -91.

Asuin 20 vuotta Helsingin Ullanlinnassa, josta muutin Vantaalle vuonna 2015. Halusin lisää tilaa, saunan ja pihan, jota en Ullanlinnasta voinut saada. 

Työurani on monipuolinen. Olen välillä hypännyt tuntemattomaan ja tehnyt suuria muutoksia:  olen työskennellyt 5 vuotta markkinointiassistenttina kansainvälisessä luottotietofirmassa, 10 vuotta lentoemäntänä ja 9 vuotta sijoitusalalla yksityispankkiirina. 1,5 vuotta sitten ryhdyin yrittäjäksi ja perustin ravintola-alan yrityksen. 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta. Ennen maisteritutkintoa opiskelin tradenomiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa. 

Arvot

Oikeudenmukaisuus, koulutus ja sivistys, rehellisyys, välittäminen, perinteet ja perhe ovat keskeisimpiä arvojani. Myös suku ja ystävät ovat minulle erityisen tärkeitä. 

Harrastukset

Olen intohimoinen juoksun harrastaja. Olen juossut kolme maratonia ja lukuisia puolimaratoneja ympäri maailmaa. Juoksun lisäksi vapaa-aikaani kuuluu valkoinen länsiylämaanterrieri, Leevi. 

Minusta sanottua Facebookissa:

"Päämäärätietoinen, paineensietokykyinen, moderni & monipuolinen, idearikas & inspiroiva, kuin syntynyt yrittäjäksi ym. uusiin haasteisiin"

"Luotettava monitaitoinen ehdokas, joka tekee kaiken ja enemmän, kuin puhuu, aivan uskomattoman aikaansaava ja upea nainen"

"Reipas ja erittäin aikaansaava ystäväni Nina. Tämä nainen on tahtonainen ja ei hevillä luovuta asettamista tavoitteista. Jalat maassa ja tavoitteet on tehty toteutettaviksi."

"Rohkea pohojalainen nainen"

"Nina tekee, eikä vain puhu!"