VAALITIIMI

Politiikka on yhteistyötä ja asiantuntijoiden kuuntelemista. Samoin on vaalityö. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan vaalitiimiini. 
Ota rohkeasti yhteyttä! 

Vaalitiimi

Päivi Enden
Kampanjapäällikkö


Päivi toimii kampanjan kokonaisvaltaisena koordinaattorina.
Päivin lempipuheenaihe on digitaalinen disruptio. Hän työskentelee finanssiteknologia-alan yrityksessä ja näkee digitalisaation tuovan paljon hyötyjä myös julkiselle sektorille. Teknologia oikein käytettynä mahdollistaa hyvinvoivan ja kestävän yhteiskunnan.

Saat Päivin kiinni sähköpostitse: paivi@enden.fi


Bettina Löfhjelm
Markkinointikoordinaattori


Bettina (FM) on markkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija. Hänellä on vuosien kokemus monipuolisista markkinoinnin tehtävistä ja tapahtumien järjestämisestä.


Sinä?

Vaalitiimiläinen


Mikäli ajatuksemme kohtaavat, tule mukaan vaalityöhön! Kaikki apu on tervetullutta taustastasi riippumatta! 

Haluan olla eduskuntavaaleissa koko Uudenmaan ehdokas.
Minulla on laaja tuki- ja neuvonantajajoukko ympäri Uudenmaan vaalipiiriä,
jotka kertovat juuri oman alueen haasteista ja toiveista. 

Asiantuntijat

Hjallis Harkimo
Linkki eduskuntaan

Toimin Hjalliksen varakansanedustajana. Hjalliksen kautta olen tehokkaasti seurannut päätösten valmistelua käynnissä olevalla vaalikaudella. 

Kati Pajunen
Hoiva-alan asiantuntija

Kati on kauppatieteiden tohtori, dosentti, yhteiskuntatieteiden maisteri ja sairaanhoidon opiskelija. Hän työskentelee laskentatoimen yliopistonlehtorina. Hänen tutkimusaiheena on tehokkuus ja vaikuttavuus hoitotyön johtamisessa. Kati tekee myös keikkatöitä sairaanhoitajana, joten hänellä todellakin on eväitä tarkastella hoitotyön haasteita kokonaisvaltaisesti ja arvokkaita näkemyksiä terveydenhuollon kehittämineen.     

Maria Hanttu

Opetusalan asiantuntija


Maria (KM) vastaa helsinkiläisessä koulussa yleisopetuksen luokkien erityisopetuksesta. Hän pystyy jakamaan tietoa ja ensikäden näkemyksiä opetussuunnitelmiin tehtyjen muutoksien vaikutuksesta päivittäiseen arkeen. 

Maria on lisäksi myös tanssitaiteen maisteri ja tanssipedagogi.


Maaria Wallin

Turvallisuuspolitiikan ja
kestävän kehityksen asiantuntija


Maaria on kokonaisvaltaisen turvallisuuden asiantuntija ja VTM. Hän on kartuttanut osaamistaan useilla ympäristönmuutoksen ja konfliktien sektoreilla. Hän on työskennellyt esim. väestönkasvun hillitsemiseen tähtäävissä projekteissa sekä globaalien muuttoliikkeiden parissa. 

Kari Kangas

Metsäosaamisen asiantuntija


Kari on maatalous- ja metsätieteiden tohtori. Hänellä on pitkä kansanvälinen ura mm. YK:n palveluksessa Genevessä ja New Yorkissa. Kari on ollut menestyksekkäästi mukana useassa eduskuntavaalikampanjassa!

Sinä? 

Mitä osaamista haluat jakaa?


Meistä kukaan ei ole kaikkien alojen asiantuntija. Arvostan asiantuntijatiimiltä saamaani sparrausapua. Näin saamme aikaan parhaita päätöksiä.